Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De King’s Fair in Pietermaai District op Koningsdag wordt dit jaar uitgebreid met extra kraampjes in de Nieuwestraat en een additionele King’s Night Fair op 26 april. Dat maakt organisator Evento Curaçao bekend.

koningsdagTraditiegetrouw wordt op Koningsdag een vrijmarkt georganiseerd in Pietermaai District, waar standhouders hun handgemaakte decoratie, sieraden, kleding, lekkernijen en andere hebbedingetjes verkopen. Er zijn meer dan vijftig stands beschikbaar, die net als vorig jaar in de Pietermaaiweg uitgestald worden. In de Nieuwstraat komen een aantal extra kraampjes te staan. Deze zullen ook tijdens Koningsnacht beschikbaar zijn. Ook verwacht Evento Curaçao dat de aanwezige horecagelegenheden groot zullen uitpakken met entertainment op straat.
De inschrijving voor de King’s Fair in Pietermaai District is geopend. Winkeliers en hobbyisten die een stand willen huren tijdens deze vrijmarkt, zowel op donderdag als vrijdag, kunnen zich tot en met 14 februari inschrijven via een digitaal inschrijfformulier op de website van de organisatie.
Evento Curaçao roept geïnteresseerde standhouders op zo snel mogelijk een stand te reserveren. ,,De King’s Fair op 26 en 27 april is ontzettend populair, net als de Kerstmarkt die we ieder jaar in Pietermaai District organiseren. De stands vliegen de deur uit!”, aldus Marijke Hoos van Evento Curaçao. Duizenden bezoekers trekken Pietermaai District in om King’s Day te vieren.
Tevens maakt de organisatie bekend dat de Pietermaaiweg, Nieuwestraat en diverse toegangswegen worden op 27 april afgesloten voor verkeer, zodat bezoekers veilig feest kunnen vieren.
eventocuracao.com/koningsdag-2018-inschrijfformulier
facebook.com/pietermaaidistrict


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).