Internet community AnimalsToday.nl presenteerde deze week in Amsterdam de documentaire ‘Lost in Paradise: The dogs of Curaçao’.

paradisedogsOndanks het noodweer in Nederland kon de première rekenen op een goede opkomst. Dierenarts Piet Helemans (links op de foto) was uitgenodigd als gastspreker, om te vertellen over zijn reis naar Curaçao afgelopen november om op vrijwillige basis mee te werken aan een sterilisatieproject. Documentairemaakster Karen Soeters (midden) had moederhond Saartje en haar pups meegenomen, die, zo is te zien in de documentaire, uit een wrede situatie op Curaçao zijn gered. Rechts op de foto cameravrouw Monique van Dijk Armor. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).