Ondanks grote uitdagingen’ blikt Stichting Ride for the Roses Curaçao tevreden terug op de 14e editie van de Ride, Swim & Walk for the Roses, die gisteren heeft plaatsgevonden.

walkrosesMet alle activiteiten die erbij horen, inclusief de Sail for the Roses en de Spin for the Roses, kwam het aantal deelnemers dit jaar weer dicht bij de 10.000. De fondsen die zijn gegenereerd, komen samen met bijdragen van sponsoren uit op ongeveer 500.000 gulden, zo laat de stichting weten. ,,Dit is weer een enorm bedrag dat de gemeenschap van Curaçao met een goed hart heeft samengebracht ten behoeve van de kankerbestrijding in handen van het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF). 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).