Ondanks grote uitdagingen’ blikt Stichting Ride for the Roses Curaçao tevreden terug op de 14e editie van de Ride, Swim & Walk for the Roses, die gisteren heeft plaatsgevonden.

walkrosesMet alle activiteiten die erbij horen, inclusief de Sail for the Roses en de Spin for the Roses, kwam het aantal deelnemers dit jaar weer dicht bij de 10.000. De fondsen die zijn gegenereerd, komen samen met bijdragen van sponsoren uit op ongeveer 500.000 gulden, zo laat de stichting weten. ,,Dit is weer een enorm bedrag dat de gemeenschap van Curaçao met een goed hart heeft samengebracht ten behoeve van de kankerbestrijding in handen van het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF). 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.