Jason Derulo, Carlos Vives en Sean Paul naar Curaçao
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Met trots kunnen we bekendmaken dat niemand minder dan Jason Derulo, Carlos Vives en Sean Paul naar het Curaçao North Sea Jazz Festival 2018 komen.”

cnsjflogo
Aldus de organisatie van het grootse festival dat eind augustus, begin september weer plaats gaat vinden op Curaçao. Ook kan de komst van Spyro Gyra en het Michel Camilo Trio aangekondigd worden. De organisatie is nog volop bezig met diverse andere artiesten. Die zullen in de loop van de komende maanden bekend worden gemaakt.
De achtste editie van het festival, dat wordt medegeorganiseerd door sponsor Fundashon Bon Intenshon op Curaçao in samenwerking met Mojo Concerts in Nederland, opent op donderdag 30 augustus met gratis concerten bij het World Trade Center (WTC) te Piscadera. ,,Voor deze openingsavond is in ieder geval Silvestre Dangond bevestigd”, aldus de aankondiging. Daarna volgen nog twee festivalavonden op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september.
Het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) brengt jaarlijks duizenden extra bezoekers naar het eiland. Zij genieten niet alleen van het festival, maar ook van de gastvrijheid van het eiland. ,,Curaçao wordt in al haar aspecten op een bijzondere manier onder de aandacht van de internationale muziekliefhebbers gebracht”, aldus de website van CNSJF.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.