Jason Derulo, Carlos Vives en Sean Paul naar Curaçao
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Met trots kunnen we bekendmaken dat niemand minder dan Jason Derulo, Carlos Vives en Sean Paul naar het Curaçao North Sea Jazz Festival 2018 komen.”

cnsjflogo
Aldus de organisatie van het grootse festival dat eind augustus, begin september weer plaats gaat vinden op Curaçao. Ook kan de komst van Spyro Gyra en het Michel Camilo Trio aangekondigd worden. De organisatie is nog volop bezig met diverse andere artiesten. Die zullen in de loop van de komende maanden bekend worden gemaakt.
De achtste editie van het festival, dat wordt medegeorganiseerd door sponsor Fundashon Bon Intenshon op Curaçao in samenwerking met Mojo Concerts in Nederland, opent op donderdag 30 augustus met gratis concerten bij het World Trade Center (WTC) te Piscadera. ,,Voor deze openingsavond is in ieder geval Silvestre Dangond bevestigd”, aldus de aankondiging. Daarna volgen nog twee festivalavonden op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september.
Het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) brengt jaarlijks duizenden extra bezoekers naar het eiland. Zij genieten niet alleen van het festival, maar ook van de gastvrijheid van het eiland. ,,Curaçao wordt in al haar aspecten op een bijzondere manier onder de aandacht van de internationale muziekliefhebbers gebracht”, aldus de website van CNSJF.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).