Van onze redactie
Willemstad - Inschrijving voor de Ride, Swim & Walk for the Roses van aanstaande zondag is deze hele week, tot en met zaterdag, mogelijk in de tuin van Orco Bank bij Landhuis Cerrito. Door de week van 8.30 tot 15.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.


ride rosesElke deelnemer die zich heeft ingeschreven en heeft betaald, krijgt een T-shirt en op de dag zelf een frisdrank en een stuk fruit bij aankomst op het strand van Mambo Beach.
Volgens de organisatie hebben inmiddels ook al veel mensen zich ingeschreven via de website. ,,Via de website kon al vanaf de kerst online ingeschreven worden voor deelname aan de Ride (fietsen) en de Walk (hardlopen en wandelen); voor de Swim (wedstrijd- en recreatiezwemmen) is registratie via de site verplicht. Voor deelname aan de Spinenergy for the Roses en het nieuwe element Kranking for the Roses dient een e-mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.”, schrijft de organisatie.
Deelname kost voor één onderdeel 20 gulden per persoon; voor twee of meer onderdelen 30 gulden. Voor kinderen tot en met 11 jaar geldt een tarief van 15 gulden voor één onderdeel en 20 gulden voor meerdere onderdelen. Deelname aan de zwemwedstrijd kost 10 gulden extra vanwege de bijkomende kosten rondom dit evenement.
,,In geval van online inschrijving kan de deelnemer een print-out tonen of een bewijs op de mobiele telefoon. Dat maakt het werk van de vrijwilligers zoveel gemakkelijker in die drukke laatste dagen voor het grote evenement.”
Groepsinschrijving, van 10 of meer personen, moet ook uitsluitend online plaatsvinden en deze sluit op woensdag 17 januari.
www.ridefortheroses.net

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).