Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op een steenworp afstand van de plek bij Koraal Tabak waar woensdag vier lichamen werden gevonden, is gisterochtend een vijfde drenkeling aangespoeld. Het slachtoffer is een man.

drenkelingDe identiteit van de overledene is nog niet bekend. Politiewoordvoerder Reginald Huggins verwacht niet dat naam en nationaliteit snel kunnen worden vrijgegeven. ,,Het lichaam verkeert in staat van ontbinding, het heeft mogelijk drie dagen of langer in zee gedreven. Het zal niet eenvoudig zijn om de identiteit van het slachtoffer vast te stellen, en ik verwacht dan ook dat de resultaten van het pathologisch onderzoek enige tijd op zich zullen laten wachten.”
Op Facebook is door een Venezolaanse nieuwssite een foto geplaatst van de stoffelijke resten van de man, die zwaar verminkt en vrijwel onherkenbaar is, de huid volledig wit uitgeslagen. Volgers van het nieuws in Venezuela reageren geschokt, herhaaldelijk wordt gevraagd de foto uit respect voor de nabestaanden niet te plaatsen. ,,Onze exodus via ‘de zee van geluk’ kent nu officieel slachtoffers”, zo luidt het commentaar van een volger, terwijl een andere opmerkt: ,,Venezuela, een tragedie waar je ook maar kijkt.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).