Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops brengt momenteel een kennismakingsbezoek aan de drie Benedenwindse Eilanden.


KnopsIn het kader daarvan bezoekt hij ook Curaçao. Gisteren had hij onder andere een ontmoeting met gouverneur Lucille George-Wout en premier Eugene Rhuggenaath, kreeg hij een rondleiding door de stad en mocht hij een kijkje gaan nemen bij Kurá di Arte in Pietermaai. Vandaag staat onder andere een rondvaart door de haven op het programma, waarna de staatssecretaris van Koninkrijksrelaties verder reist naar Aruba. Hij begon zijn reis maandag op Bonaire. 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).