Het carnavalsseizoen 2018 werd afgelopen zaterdag officieel geopend met de opening van Carnival Village op de Kleine Werf.

carnaval

Tien bekende lokale bands en tien urban artiesten traden op met tumba’s, roadfires en rap. Kara Productions heeft de kronen voor deze carnavalsperiode ontworpen en heeft ze zaterdag aan Fundashon JAG, de organisator van het carnaval, gedoneerd. Komende zondag is de inschrijfdag voor het Tumbafestival 2018 dat van 22 tot 26 januari plaatsvindt. Op 4 februari vindt de Kinderparade plaats, op 9 februari de Tienerparade, op 11 februari de Gran Marcha, 12 februari het afscheid van de Kinderparade en op 13 februari de Marcha di Despedida. Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.