Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In Pietermaai, tussen Scuba Lodge en BijBlauw, heeft zich een waar stadstrand ontpopt. City Beach 88 gaat vandaag voor het eerst open voor publiek.


strand PietermaaiWie tijdens de Pagara Party XXL afgelopen zondag goed om zich heen heeft gekeken, zag het logo al tussen de gebouwen opduiken en heeft misschien zelfs al een voorproefje gehad door wat te drinken aan de splinternieuwe bar. Te zien was dat de lege vlakte tussen de restaurants en boutique hotels is omgetoverd tot ‘een relaxte hangout voor iedereen’, zoals manager Christina Sieperda het omschrijft.
Op het strand zijn palmbomen en bedjes geplaatst, aan de bar zijn consumpties te verkrijgen en binnen een aantal weken zal ook de keuken worden geopend met een simpele menukaart. ,,Al komt de focus niet op het restaurant te liggen, maar op de strandbeleving”, zegt Sieperda. Het moet volgens haar laagdrempelig blijven en voor iedereen toegankelijk zijn, daarom blijft entree gratis.
City Beach 88 is een initiatief van Scuba Lodge, omdat er in de stad nog geen strand met voorzieningen was. ,,Nu kunnen bezoekers na het winkelen hierheen komen.” De bar zal vanaf vandaag dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 22.00 uur. De officiële opening volgt over een paar weken, wanneer de keuken klaar is. Tot die tijd kunnen de strandgasten voor eten terecht bij het naastgelegen Scuba Lodge.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).