Zo’n 1.600 mensen liepen zaterdag verkleed als kerstman door het centrum van Willemstad tijdens de derde editie van de Curaçao Santa Run.


Santa RuEerder liet de organisatie weten op 4.000 deelnemers te rekenen. Ondanks de wat tegenvallende opkomst is er volgens de organisatie voldoende geld opgehaald om de voorgenomen goede doelen te realiseren. Van de opbrengst zijn ongeveer 200 kerstpakketten samengesteld en overhandigd aan Fundashon Ka’i Mamai, die het eten vervolgens verspreidde onder minderbedeelde gezinnen. Daarnaast werd er speelgoed gekocht voor de kinderen en is er 2.000 gulden gedoneerd aan het St. Paulus College ter financiering van hun schoolprojecten. 

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.