Zo’n 1.600 mensen liepen zaterdag verkleed als kerstman door het centrum van Willemstad tijdens de derde editie van de Curaçao Santa Run.


Santa RuEerder liet de organisatie weten op 4.000 deelnemers te rekenen. Ondanks de wat tegenvallende opkomst is er volgens de organisatie voldoende geld opgehaald om de voorgenomen goede doelen te realiseren. Van de opbrengst zijn ongeveer 200 kerstpakketten samengesteld en overhandigd aan Fundashon Ka’i Mamai, die het eten vervolgens verspreidde onder minderbedeelde gezinnen. Daarnaast werd er speelgoed gekocht voor de kinderen en is er 2.000 gulden gedoneerd aan het St. Paulus College ter financiering van hun schoolprojecten. 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).