Een deel van de uitbreiding van de terminal van Hato International Airport zal vanaf januari in gebruik genomen worden.

hato Passagiers hebben voortaan meer ruimte om te wachten tot hun vliegtuig vertrekt, het aantal gates gaat van zes naar negen en er is een bagageband bij gekomen. Ook de nieuwe ‘Bridge 6’ zal volgende maand operationeel worden. Deze brug is geschikt om grote vliegtuigen te ontvangen. Curaçao Airport Partners is al sinds 2014 bezig met het verdubbelen van de capaciteit van de luchthaven om tegemoet te komen aan de verwachte toenemende vraag van de luchtvaartmaatschappijen. In 2018 vangen de slotwerkzaamheden aan, waarbij het belangrijkste project de uitbreiding van de immigratie- en screeningsruimte bij de aankomst- en vertrekhal omvat. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).