Van een onzer verslaggevers
Den Haag/Willemstad - Cinex (Curaçao Investment & Export Promotion Agency) heeft zijn kantoor geopend in het pand van het kabinet van de Gevolmachtigde minister van Curaçao.

cinexcurhuis

Daarmee is een kenniscentrum binnen het Curaçaohuis een stap dichterbij, zo stelt Gevolmachtigde minister van Curaçao Anthony Begina.
,,Met de vestiging van het kantoor van Cinex in het Curaçaohuis versterken wij de synergetische samenwerking tussen het kabinet, Cinex en het ministerie van Economische Ontwikkeling”, zegt Begina. ,,Investeerders, projectontwikkelaars, geïnteresseerde partijen en diplomaten vinden nu onder één dak alle relevante informatie over investeren op Curaçao.”
Directeur van Cinex Ramon Koffijberg zei in een toespraak bij de opening dat hij met het kantoor in Den Haag Curaçao als investeringsland hoopt te positioneren in Nederland en later in Europa. ,,De missie van Cinex is om continu en effectief buitenlandse investeringen aan te trekken om de export van lokale producten en diensten te bevorderen en aan te moedigen om de economische ontwikkeling van Curaçao te stimuleren. Cinex is sterk vertegenwoordigd in de Cariben, VS en delen van Azië, maar niet in Nederland en Europa. Daardoor zijn we veel kansen en relaties misgelopen.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.