Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De opbrengst van het benefietconcert en tevens viering van de 25e verjaardag van Avila Blues Bar & Restaurant, heeft vrijdag 1 december in totaal 4.376 gulden opgeleverd.

ccc

Dat bedrag is vorige week aan stichting Cultureel Centrum Curaçao (CCC/Sentro Kultural Kòrsou) overhandigd.
Met het geld kan de stichting de muzikale en culturele ontwikkeling bij jonge, lokale talenten stimuleren. De cheque werd overhandigd tijdens de wekelijkse Live Jazz Night bij Blues. Twee artiesten die tijdens het live concert ook de begeleiding op zich namen, Hershel Rosario en David ‘Ronchi’ Mathews, hebben de cheque samen met restaurantmanager Marloes Schoep en resident manager Farley Hollander uitgereikt aan Carolina Nicolaas en Steve Teunis van CCC. Studenten van de stichting gaven tijdens de viering een pre-show, voor de ‘muzikale zwaargewichten’, zoals Avila hen noemt, het overnamen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).