Het ADC-laboratorium heeft nu de internationaal erkende accreditaties ISO 15189 voor medische controles en ISO 17025 voor de controle van leidingwater gekregen.

accreditatie Tijdens een bijeenkomst bij het laboratorium heeft verantwoordelijk minister Suzy Camelia-Römer van Gezondheid, Milieu en Natuur het ADC geprezen Het lab is dankzij het doorzettingsvermogen er nu in geslaagd om voor de volle 100% geaccrediteerd te worden, aldus de minister. De accreditatie houdt ook in dat het lab nu de kwaliteit van alle processen garandeert, de samenwerking met buitenlandse laboratoria wordt ook daardoor vergemakkelijkt.  


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).