Van onze redactie
Willemstad/Kralendijk - Ennia Caribe Holding nv (Ennia) en Vidanova Pensioenfonds (Vidanova) kondigden gisteren de ondertekening aan van een definitieve overeenkomst waarbij Vidanova de activa en zaken van het Ennia-filiaal op Bonaire overkoopt.

VidanovaEnniaHet verkoopbedrag is niet vrijgegeven. Het filiaal, dat 3 procent vertegenwoordigt van de totale activa van Ennia, omvat de zaken van Banco di Caribe, Ennia Leven nv en Ennia Schade nv op Bonaire.
Humberto d’Abreu de Paolo, voorzitter van de Raad van Bestuur van Vidanova: ,,Wij zijn verheugd over deze aankoop die op Bonaire een staat van dienst heeft van aanzienlijk succes.” En: ,,Deze overname is een uitmuntende gelegenheid om onze geïntegreerde financiële diensten aan onze leden uit te breiden.” Ralph Palm, general managing director van Ennia: ,,Wij zijn blij met deze transactie die de medewerkers van ons filiaal op Bonaire de gelegenheid biedt om door te gaan in hun huidige functie of een vergelijkbare positie na voltrekking van deze transactie.”
Palm vervolgde: ,,Deze stap zal de ondernemingen van Ennia Group in staat stellen om de waarde van ons potentieel te maximaliseren middels het beheer van de middelen van de groep. Wij zijn dankbaar voor de gelegenheid om onze klanten op Bonaire door de jaren te hebben kunnen dienen, en wij bedanken de autoriteiten voor hun niet aflatende steun op Bonaire, net zo goed als onze hardwerkende en toegewijde medewerkers”.
De transactie, die nog de goedkeuring van toezichthouders behoeft, zal naar verwachting eind januari 2018 worden afgerond.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).