Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De eigenaar van een minimarkt aan de Cubaweg in Buena Vista is gisteravond met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door overvallers in zijn zaak was beschoten. Hij werd in zijn buik geraakt.


CubawegDrie overvallers kwamen in een roze Toyota Vitz bij de minimarkt Lanyuwang aan. Twee van stapten uit en gingen gewapend en met bedekte gezichten de zaak in. Ze sprongen over de toonbank en namen geld uit de kassa. Juist op dat moment kwam de eigenaar, een man van vijftig, aanlopen. De overvallers schoten op hem en gingen er toen ijlings vandoor.
De politie heeft tegen middernacht in de buurt van Seru Fortuna een verdachte aangehouden. Het gaat om een 27-jarige Curaçaoënaar met de initialen J.G.P.
Het gaat bij deze minimarkt niet om een enkel incident. In februari van dit jaar werd er ook al op de minimarkt geschoten. Vanuit een voorbijrijdende, donkergekleurde SUV-auto werden verscheidende schoten gelost. De mensen die buiten voor de minimarkt zaten, doken op tijd weg. Niemand raakte gewond. Een geparkeerde pick-up werd doorzeefd.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).