Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao is een paar loodgieters, ijzerwerkers (14), bankwerkers en machinebankwerkers (12) rijker.

damen

Onlangs zijn 26 deelnemers geslaagd voor de cursussen aangeboden door Damen Shiprepair in samenwerking met het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) en de praktische beroepsschool Feffik. Op de diploma-uitreiking, een hoogtepunt in de nieuwe ontwikkelingen rond de haven, waren dan ook verschillende sprekers uitgenodigd zoals SOAW-minister Hensley Koeiman (MAN), Feffik-directeur Ludwig Alberto, trainingscoördinator Ludwig Ignecia en human resource-manager van Damen Jurgen Rodriques.
De boodschap van al deze personen was duidelijk: Feffik heeft een belangrijk rol te spelen bij dit type onderwijs en de gelijke kansen die hier gegeven worden voor het opleiden van lokale jongeren zijn waardevol en belangrijk, zeker als zij worden opgeleid in een werksoort waaraan behoefte is.
De jongeren werden geprezen om hun discipline, respect, doorzettingsvermogen en inzet. Ook de twee docenten, Errol Martina en Edgar Felicia, zijn bedankt voor het goed afleveren van de jongeren.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).