Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Tennis Legends hebben gisteren het Centre Court van Curaçao betreden en de eerste wedstrijden zijn gespeeld.

tennislegends

Zes voormalige tenniskampioenen gaan ook morgen en overmorgen de strijd met elkaar aan op de tennisbanen van het Santa Barbara Resort. Het evenement heeft op de eerste twee dagen een overwegend zakelijk karakter, maar ook de doorgewinterde tennisfans komen op de slotdag volop aan hun trekken en de jeugd kan speciale clinics en masterclasses volgen. Toernooidirecteur is Eric Kersten, die zijn jarenlange ervaring bij de Tennis Classics in Nederland heeft gebruikt om als directeur van zijn bedrijf The Organizing Connection dit evenement te organiseren. Bij het ter perse gaan van de krant waren nog niet alle uitslagen bekend. Maar het eerste enkelspel van Sjeng Schalken (Ned) tegen Henri Leconte (Fra) is door Schalken gewonnen met 6-2 6-3.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).