Henriette Doran-York, de Gevolmachtigde minister van Sint Maarten, heeft de Gevolmachtigde ministers van Aruba (links) en Curaçao (rechts) en minister Marilyn Alcalá-Wallé (PAR) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport bedankt voor de solidariteit en steun van Aruba en Curaçao voor, tijdens en na de passages van orkanen Irma en Maria.


SXM bedankt eilanden steunAlcalá-Wallé (tweede van rechts) werd in het bijzonder bedankt voor haar inspanningen om de schooljeugd van Sint Maarten op Curaçao op te vangen. Ook heeft Doran-York haar waardering uitgesproken voor de gemeenschap van Curaçao, die bereid was de jeugd van Sint Maarten steun en onderdak te bieden. 

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.