Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Een multidisciplinair team, bestaande uit personeel van Domeinbeheer, SBAB, ROP, het ministerie van Economische Ontwikkeling, de Milieudienst, Inspectie Volksgezondheid en het Korps Politie Curaçao stuitte gisteren in Rooi Santu op twee autokerkhoven en garages waar gestolen auto-onderdelen werden verkocht.

autohandelDat heeft de politie bekendgemaakt. Het team heeft een huiszoeking verricht bij twee adressen in Rooi Santu. Bij het eerste adres was er sprake van illegaal terreingebruik, illegale bouw, illegale verkoop van auto-onderdelen en illegale vuilnisdump. Bij dit adres stuitten de autoriteiten ook op een autokerkhof waar tientallen auto’s waren gedumpt. Hier is een werknemer aangehouden die niet over de nodige papieren beschikte om op het eiland te verblijven.
Bij het tweede adres, eveneens in Rooi Santu, werd een autogarage aangetroffen, alsook een garage waar auto’s van een spuitbeurt kunnen worden voorzien, een illegale vuilnisdump, een autokerkhof, illegale constructie en de verkoop van gestolen auto-onderdelen. Bij dit adres zijn twee mannen van Curaçaose afkomst, te weten F.R.N. (52) en R.N. (21) aangehouden. Zij worden ervan verdacht gestolen auto-onderdelen door te verkopen.
De verdachten zijn voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en worden vastgehouden in afwachting van nader onderzoek in de zaak.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).