Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De open dag van Stichting Caribbean Research and Management of Biodiversity (Carmabi) gisteren was drukbezocht. Dat zegt waarnemend manager Cyrill Kooistra tevreden.


Open dag CARMABITijdens de open dag waren het Christoffelpark en Nationaal Park Shete Boka gratis te bezoeken. Er waren verschillende activiteiten en er werden wandelingen, safari’s en workshops aangeboden tegen een gereduceerd tarief. ,,Het is een drukke dag geweest met veel bezoekers. Mijn tours waren allemaal volgeboekt”, aldus Kooistra, die zelf ook activiteitenbegeleider is en er gisteren meermaals met een pick-up vol Curaçaoënaars, stagiairs en toeristen op uit ging.
Carmabi houdt elk jaar een open dag. Meestal in augustus tijdens ‘Savonet Day’, maar dat kwam dit jaar niet goed uit in verband met de wegwerkzaamheden bij Westpunt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).