De open dag van Aqualectra heeft afgelopen zaterdag 150 bezoekers getrokken. De deelnemers werden verdeeld in kleinere groepen en kregen informatie over de productie van stroom, waarna de werkzaamheden in de controlekamer en de dieselmachines werden getoond.


Open dag bij AqualectraBij Scada werd informatie gegeven over het geautomatiseerde systeem voor beheer van het net en het schakelsysteem. Er was uitleg over de maximumproductie, de personeelsindeling, componenten om de machines draaiende te houden, het voorkomen van black-outs, de reden achter het schakelen van wijken, toekomstplannen en de uitbreiding van de capaciteit met een nieuwe centrale. Op 11 november is er een rondleiding bij de waterproductie te Sta. Barbara, van 09.00 tot 15.00 uur.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).