Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De renovatie van het recreatiecentrum Lagun en twee huizen is onlangs afgerond.

 

lagun

De renovatie is uitgevoerd door Reda Sosial in samenwerking met de ministeries van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) en Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS).
De respectieve ministers Hensley Koeiman en Marilyn Alcalá-Wallé hebben officieel de sleutels van de gebouwen in ontvangst mogen nemen van Reda Sosial. Beide ministeries zullen het recreatiecentrum gebruiken om educatie, vorming en recreatie in een sociaal-culturele omgeving te stimuleren. Binnen het regeerakkoord is afgesproken dat de regering haar uiterste best zal doen om sport, educatie en vorming vanuit te wijken te stimuleren.
Dankzij de renovatie beschikken de bewoners van Lagun weer over een in goede staat verkerend recreatiecentrum waar gerecreëerd kan worden en waar ook bijvoorbeeld sportverenigingen kunnen recreëren, sport beoefenen en vormingsactiviteiten ondernemen. Ook is er de mogelijkheid om te kamperen voor groepen zoals de Jongewacht, padvinderij of geüniformeerde groepen.
Het recreatiecentrum ligt direct aan zee in een natuurlijke omgeving en alle faciliteiten voor het geven van zwemlessen zijn aanwezig. Het centrum is een unieke kans voor de bewoners en een toegevoegde waarde voor de bevolking van Curaçao.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).