Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De voorbereidingen voor de tweede editie van de Duck Race zijn in volle gang. Het Waaigat zal op zondag 5 november opnieuw het decor zijn van dit evenement.

duckrace Rotary Club Willemstad (RCW) zet de komende weken de puntjes op de i van de organisatie.
Met de Duck Race, probeert RCW op een leuke manier geld in te zamelen voor een goed doel. Deze editie staat Fundashon Encelia centraal, een stichting die crisisopvang biedt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. RCW draagt met de opbrengst van de race bij aan de uitbreiding van Encelia’s voorzieningen.
Maar liefst 10.000 badeendjes gaan die zondag de strijd met elkaar aan op het Waaigat. Het gaat erom welk badeendje het parcours het snelste aflegt, met behulp van de stroming en wind. Deelnemers kunnen een badeendje op hun naam zetten. De ‘eigenaren’ van de badeendjes die als eerste vijf eindigen, winnen een vakantiepakket. Er zijn ook verschillende andere prijzen te winnen.
Naast de race, zal er voor de kinderen een ‘Bouncer City’, met twee trampolines en een waterbouncer, worden opgebouwd door Armando Rental. Volwassenen kunnen deelnemen aan activiteiten als de flipper-race, kano-race en de strijd om de beste duckface. Daarnaast worden elk uur prijzen verloot.
Bij de foodcourt is er eten te verkrijgen en er zal een bar zijn met drankjes. Lokale dj’s, zoals Maarten Schakel en Ethan Morris, zullen gedurende de dag zorgen voor muziek. Een ‘muzikale verrassing’, zal het evenement afsluiten.
Kaarten voor de Duck Race kosten tien gulden en zijn verkrijgbaar bij onder meer Mensing’s Caminada, Bruna, TUI-reisbureau, Van den Tweel, Intertoys en bij leden van de Rotary Club. Bedrijven die willen deelnemen, kunnen contact opnemen met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).