De renovatie van het Marriott Hotel gebeurde lange tijd ‘achter de schermen’, maar de bouw van de extra verdieping met 86 kamers is inmiddels ook voor voorbijgangers goed te zien.

marriottMet een grote hijskraan werden gisteren delen van het prefab-systeem naar boven getakeld. Projectmanager Ben van de Klok legde in juni dit jaar al uit dat, om de bestaande constructie niet te veel te belasten, voor de vierde verdieping lichte gasbetonelementen worden gebruikt in plaats van beton en blokken. De nieuwe eigenaar Piscamar Beach Resort investeert 33,7 miljoen dollar in de uitbreiding - van 248 naar 334 kamers - en upgrading van het hotel. Marriott International blijft exploitant. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.