De renovatie van het Marriott Hotel gebeurde lange tijd ‘achter de schermen’, maar de bouw van de extra verdieping met 86 kamers is inmiddels ook voor voorbijgangers goed te zien.

marriottMet een grote hijskraan werden gisteren delen van het prefab-systeem naar boven getakeld. Projectmanager Ben van de Klok legde in juni dit jaar al uit dat, om de bestaande constructie niet te veel te belasten, voor de vierde verdieping lichte gasbetonelementen worden gebruikt in plaats van beton en blokken. De nieuwe eigenaar Piscamar Beach Resort investeert 33,7 miljoen dollar in de uitbreiding - van 248 naar 334 kamers - en upgrading van het hotel. Marriott International blijft exploitant. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).