Hello Skálo promoot lokaal talent, startende ondernemers en culturele ontwikkeling door evenementen te organiseren waarvan de opbrengst gaat naar bewoners van de wijk Scharloo die het echt nodig hebben.

foodies Op de Dag van de Autonomie bezochten enkele honderden mensen Parke Leyba voor de eerste editie van Hello Skálo Foodies Fest met een smakelijk aanbod van onder meer Surinaamse en Venezolaanse gerechten, barbecue en vegan food, tapas en desserts. Ook waren er allerlei handgemaakte sieraden en kunstwerken te koop. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de oprichting van de Science School of Natural Products voor opleiding van werkloze vrouwen tot ontwikkelaars en verkopers van natuurlijke schoonheidsproducten.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.