Leerlingen van Klein College hebben donderdag een ‘handjesboom’ overhandigd aan kolonel Jan Willem Boone en chef der equipage Hans Hijman.

kleincollege1

De handen staan symbool voor de ‘helpende handen’ die Defensie heeft toegestoken op de door orkanen getroffen gebieden in de regio. De school wil Defensiepersoneel op deze manier laten zien dat ze trots en dankbaar zijn voor het werk dat zij hebben verricht.
Op Klein College zitten veel kinderen van Defensiepersoneel. Afgelopen weken werden veel van hun ouders uitgezonden. Ook andere kinderen op de school hebben direct of indirect de gevolgen van orkanen Irma en Maria ondervonden.
De handjes op de boom zijn van alle 280 kinderen van Klein College. Op de handjes is getekend, gekleurd, geknutseld en geschreven.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).