Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Het Milton Peters College (MPC) en de Sundial School zullen de komende week de balans opmaken voor wat betreft de leerlingen die wel en niet op het eiland zijn en wat hun situatie is. Beide schollen zullen op 9 oktober weer volledig starten, zo wordt aangekondigd in The Daily Herald.

school SXMVeel leerlingen zijn op Curaçao beland, waarvan zo’n 30 op het Radulphus College zitten.
Rector Wim de Visser van het MPC en de Sundial School heeft eerder aangegeven dat de leerlingen van de bovenbouw vandaag naar school moeten komen. Velen zullen nog niet aan dit verzoek kunnen voldoen omdat ze nog niet vanuit Curaçao naar Sint Maarten terug hebben kunnen vliegen. De onderbouwleerlingen zijn opgeroepen donderdag naar school te komen.
Ouders en leerlingen worden zoveel mogelijk deze week geïnformeerd over het schoolprogramma.
Beide scholen liepen schade op bij orkaan Irma, maar kunnen al wel weer aan de slag. Volgens de The Daily Herald zijn 26 van de 120 docenten van beide scholen geëvacueerd.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).