Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) gaat definitief door in 2018. Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) heeft dat in het radioprogramma ‘Domingu’i Pleizí’ van Percy Pinedo bij radiostation Z86 bekendgemaakt.


CNSJFRadiopresentator Pinedo is vanaf het begin betrokken bij Fundashon Bon Intenshon, de stichting van Gregory Elias die samen met Mojo het grootse jazzfestival produceert.
,,Het CNSJF kan rekenen op de steun van de regering. Die steun was al voor de editie van 2017 toegezegd, maar zoals bekend is het jazzfestival dit jaar niet doorgegaan omdat de musici die wij op het oog hadden, niet naar het festival konden komen”, aldus Pinedo tegenover deze krant. ,,Sommige artiesten die al geboekt waren, moesten voor een bepaald bedrag uitgekocht worden toen het besluit genomen werd dat het festival dit jaar definitief niet door zou gaan. Deze artiesten willen graag bij de editie van 2018 optreden. Zij hebben nu al toegezegd dat de kosten van hun optreden verrekend moet worden met wat zij dit jaar ontvingen toen het CNSJF werd afgelast.”
Pinedo wilde in dit stadium nog niet de namen noemen van de artiesten die volgend jaar optreden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).