Van een onzer verslaggevers
Philipsburg/Willemstad - Inwoners van Sint Maarten konden gistermiddag in Dutch Quarter aanschuiven voor voedsel en water. Donaties die voor velen hoognodige verlichting betekenden.

pakketsxm1
Elk van de wachtenden kon rekenen op twee pakken spaghetti, twee blikjes mais, worstjes, twee dozen met biscuits, een pak melk, water en enkele andere producten. Ouders van kleine kinderen kregen ook babyvoeding en vruchtensap.
De menigte mensen die met tassen en dozen stond te wachten, kregen instructies van Nederlandse en lokale hulpverleners die de voedselverdeling coördineerden. Zij konden rekenen op reacties van dankbaarheid, het merendeel van de ontvangers vertrok met een glimlach op het gezicht. Kritiek was er ook, in de ogen van sommigen voldoet het pakket niet. De voedseldistributie zal de komende dagen op verschillende plaatsen op het eiland worden voortgezet. De locaties worden bekendgemaakt via Laser 101.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).