Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Fundashon Kòrsou Limpi Bunita (FKLB) heeft samen met Selikor met de Kaya di Medioambiente Móbil 11.110 kilo afval opgehaald in Souax.

afvalsouax

De organisaties zijn blij met dit in samenwerking met de bewoners van de wijk behaalde resultaat. FDDK en Selikor willen benadrukken dat het belangrijk is om niet tot het laatste moment te wachten met het afvoeren van afval. Ook is het onnodig om afval rond het huis op te sparen. Selikor biedt het hele jaar door verschillende mogelijkheden om afval af te voeren.
Op 17 september kan afval worden ingeleverd op de parkeerplaats van het buurcentrum van Tera Kòrá van 10.00 tot 14.00 uur. De bewoners van Tera Kòrá worden aangemoedigd om gebruik te maken van deze gelegenheid. Mensen die geen mogelijkheid hebben om hun afval te vervoeren kunnen bellen naar 4341307.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).