Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Het op Sint Maarten gevestigde Smart Play nv van loterijbaas Robbie dos Santos heeft een kort geding aangespannen tegen United Telecom Services (UTS).

Reden hiervoor is dat het telecombedrijf na negen jaar heeft besloten om de door Smart Play nv aangeboden sms-loterij niet langer via het UTS-net aan te bieden.
Raadsman Bertie Braam vertegenwoordigt Smart Play in het kort geding dat vanochtend om 9.00 uur dient. In gesprek met deze krant legt hij uit dat Smart Play nv sinds 2008 op Sint Maarten via UTS de sms-loterij aanbiedt. Dit jaar kondigde het telecombedrijf volgens Braam aan dat het de dienst op Sint Maarten wel wil blijven aanbieden, maar dan enkel indien een drietal nieuw gestelde voorwaarden worden nageleefd. Vervolgens werd de dienst op 15 augustus 2017 door UTS stopgezet.
De drie nieuwe voorwaarden waar Smart Play nv aan zou moeten voldoen, zijn het opzetten van een eigen ‘billing system/platform’; een eigen nummer waar klanten op kunnen inbellen, en het aanvragen en verkrijgen van een prijzenvergunning. ,,Daar is het kort geding dan ook op gebaseerd”, meldt Braam. ,,Mijn cliënt heeft aan de door UTS gestelde voorwaarden voldaan en toch is de service tegen alle afspraken in stopgezet.” Eigenaar Robbie dos Santos vordert namens zijn bedrijf Smart Play nv dan ook dat de verbinding weer wordt hersteld.

robbies


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).