Het project Duna Mucha un Man van de Curaçao Lions Club heeft zaterdag een donatie gekregen in de vorm van 15.000 zakjes met koekjes en wafels.

koekjesDit is ten bate van het project dat dagelijks ontbijt regelt voor kinderen op basisscholen. De koekjes en wafels worden door de Curaçao Lions Club bij het begin van het schooljaar als een positieve ‘back to school’ stimulans aan 27 scholen met in totaal 5.200 leerlingen gegeven en daarnaast aan diverse bejaardentehuizen. Op de foto de overhandiging door Oswald van der Dijs, ceo van Licores Maduro aan de voorzitter van de Curaçao Lions Club, Claudia Prodan.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).