Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Olympische zwemkampioenen Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman komen vandaag aan op Curaçao. Fans kunnen het stel vrijdagavond ontmoeten bij SOV Asiento.


zwemDe ‘meet & greet’ op vrijdag aanstaande is bedoeld als fundraising event voor Bulado Swim Club. Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman staan vanaf 20.00 uur bij SOV Asiento klaar om hun fans te begroeten en handtekeningen uit te delen. Er zal een documentaire over de beide zwemkampioenen worden vertoond en er kunnen vragen worden gesteld over hun ervaringen in de zwemwereld en de training voor Tokyo 2020.
Kaarten voor het event kosten 25 gulden en zijn verkrijgbaar bij Bulado Swim Club. De opbrengst van de fundraising is bestemd voor de aanschaf van badmutsen voor leden van de zwemclub. Voor reserveringen kan worden gebeld op 6995845. www.bulado.net


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).