Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Professionals uit Curaçao en van de andere eilanden hebben veel interesse getoond in het PhD-programma dat de University of Curaçao (UoC) gaat lanceren. Dat maakt de universiteit middels een schrijven bekend.

phdouc
Wegens de grote belangstelling heeft de UoC besloten om een derde informatiesessie te organiseren op 25 augustus van 9.00 tot 10.30 uur. ,,De eerste sessie op 15 augustus leverde een volle zaal op en ook voor de tweede sessie op donderdag 24 augustus van 17.00 tot 18.30 uur hebben zich al veel mensen aangemeld”, aldus de UoC.
Het PhD-programma van de UoC dat nu begint, is gericht op de sociale, economische en technische wetenschappen en op onderwijskunde. Dit is het resultaat van samenwerking met universiteiten in de regio, te weten de University of the West Indies, de University of Florida en de University of Central Florida.
Het PhD-programma is een ‘blended learning’-programma, waardoor met de inzet van ICT een leerervaring geboden wordt die modern is en de nodige flexibiliteit biedt. Het eerste jaar van het programma wordt ook aangeboden als een verdiepings- of opfriscursus voor mensen die alleen daaraan behoefte hebben, en voor diegenen die nog twijfelen over een volledig PhD-traject. Het programma begint in september indien zich in de periode tussen 28 augustus en 6 september minimaal 25 studenten zich hebben ingeschreven.
Tijdens informatiebijeenkomsten over het PhD-programma wordt meer informatie verstrekt over het programma, de opzet, de voordelen, de regionale partners en de procedures. Voor aanmelding kan de Facebookpagina van UoC worden bezocht of een mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
www.facebook.com/gradschooluoc


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.