Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie en militairen van Defensie hebben gisteren bij Seru Fortuna en Kurá Piedra een grootscheepse zoekactie gehouden naar vuurwapens.


vuurwapensDe actie zou gehouden zijn nadat de autoriteiten informatie kregen over illegale wapenhandel. Tijdens de acties zijn er op verschillende adressen huiszoekingen gedaan. De autoriteiten zijn van ’s morgens vroeg tot in de avond laat bezig geweest met het onderzoek. Bij het onderzoek zijn ook drones ingezet.
TV Direct meldde gisteravond dat er tijdens de acties vuurwapens in beslag zouden zijn genomen. Het aantal en het type vuurwapens was gisteravond nog niet bekend. Het Openbaar Ministerie heeft via woordvoerder Norman Serphos verklaard dat de autoriteiten vandaag meer informatie over de zaak zullen geven.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.