Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie en militairen van Defensie hebben gisteren bij Seru Fortuna en Kurá Piedra een grootscheepse zoekactie gehouden naar vuurwapens.


vuurwapensDe actie zou gehouden zijn nadat de autoriteiten informatie kregen over illegale wapenhandel. Tijdens de acties zijn er op verschillende adressen huiszoekingen gedaan. De autoriteiten zijn van ’s morgens vroeg tot in de avond laat bezig geweest met het onderzoek. Bij het onderzoek zijn ook drones ingezet.
TV Direct meldde gisteravond dat er tijdens de acties vuurwapens in beslag zouden zijn genomen. Het aantal en het type vuurwapens was gisteravond nog niet bekend. Het Openbaar Ministerie heeft via woordvoerder Norman Serphos verklaard dat de autoriteiten vandaag meer informatie over de zaak zullen geven.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).