Minister Armin Konket (MAN) van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft gisteren, samen met twee medewerksters, de herintroductie van het integriteitsbeleid voor ambtenaren in dienst van de overheid aangekondigd.

De nieuwe gedragscode wordt verondersteld bij te dragen aan ‘het herstellen van het vertrouwen van onze bevolking in de politiek en ons bestuurlijk systeem en een sfeer te kweken van transparantie, integriteit en goed bestuur’, gelijk de bepaling in het Regeerakkoord 2017-2021. De pers kreeg gisteren een amateuristisch overkomende presentatie. Wie de kwartiermaker voor het opzetten van een Integriteitskamer wordt, is niet bekendgemaakt.

integriteit 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).