Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vier mannen hebben gisteravond het leven verloren toen zij voor een woning aan de Jamaicaweg zaten en vanuit een voorbijrijdende auto werden beschoten. De schutters hadden automatische wapens. 


SchietpartijDe andere aanwezigen ontsnapten ternauwernood aan de dood. Tenminste drie personen zijn met ambulances naar de Spoedeisende Hulp van het Sehos vervoerd. Een onbekend aantal andere gewonden is door bekenden of familie naar het ziekenhuis gebracht. Volgens berichten moesten bij meerdere personen kogels verwijderd worden. Op social media waren niet alleen live-video’s van de plaats delict na de schietpartij te zien, ook foto’s van het bloedbad doen de ronde op internet. 

De aanleiding voor de schietpartij is vooralsnog onduidelijk. Ook is niet bekend of er verdachten zijn aangehouden. De politie kon bij sluiting van deze krant geen toelichting geven. Politiewoordvoerder Reginald Huggins was ter plaatse, aldus de centrale tegenover het Antilliaans Dagblad.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).