Door Els Kroon

Willemstad - De veiling van de roerende goederen van het Plaza Hotel, die gisteren plaatsvond en die in verband met de vijf voorafgaande kijkdagen de gemoederen op Curaçao al enige tijd bezighield, liep voor velen uit op een grote teleurstelling.

veilingplaza

De fictieve hamer van de veilingmeester klonk maar twee keer. Als eerste werd een auto, een witte Kia Rio uit 2007, geveild, die in een mum van tijd voor 7.500 gulden van eigenaar wisselde. Toen het langverwachte moment aanbrak waarop op de honderden kavels uit de lijst van 77 pagina’s geboden kon worden, bleek tot grote verrassing van de honderden aanwezigen dat er een schriftelijk bod was uitgebracht op alle roerende goederen tezamen. Op dat bod - van 647.000 gulden - mocht hoger geboden worden, maar de aanwezigen waren te beduusd en verontwaardigd om daaraan gehoor te geven. Op het eenmaal, andermaal, voor de derde maal, ging geen enkele hand omhoog waarop deurwaarder Gilbert Winklaar afsloeg. De veiling had nog geen tien minuten geduurd. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).