Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De International Youth Baseball Classic, een competitie voor honkballers van 15 tot en met 19 jaar is afgelopen zaterdag van start gegaan in het Tio Daou Ballpark in Noord Zapateer.

youthbaseball

Het toernooi wordt georganiseerd door Curaçao Little League. Zes landen doen mee aan het toernooi: Aruba, Bonaire, Colombia, de Dominicaanse Republiek, Mexico en Puerto Rico. Curaçao doet als gastland mee met twee selecties: de Curaçao Warriors en de Curaçao Stars. Er wordt gespeeld in twee poules; de Dominicaanse Republiek, Bonaire, Mexico en Curaçao Warriors zijn ingedeeld in poule A, Curaçao Stars, Aruba, Puerto Rico en Colombia in Poule B. De officiële opening vond plaats om 18.00 uur in aanwezigheid van onder anderen minister-president Eugene Rhuggenaath, minister Marilyn Alcalá-Wallé van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport en minister van Financiën Kenneth Gijsbertha. Mgr Luis Secco zegende het toernooi. Voetbalsters naar laatste achtOp de eerste wedstrijddag won Mexico met 9-2 van Bonaire en verpletterden de Curaçao Warriors de Dominicaanse Republiek: 12-0. Deze wedstrijd werd vroegtijdig -in de vijfde inning- gestopt vanwege de knock-outregel. Het evenement duurt nog tot en met komende zondag. De entree voor de wedstrijden bedraagt 3 gulden en kinderen betalen 1 gulden. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 1 gulden entree per wedstrijd.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).