Idar Wederfoort, Christopher Martis en Luigi Martina hebben goud in de wacht gesleept bij een karatetoernooi in Suriname.

De wedstrijden zijn van 13 tot en met 15 juli in Paramaribo gehouden, zeven landen hebben daaraan meegedaan. Wederfoort behaalde goud in de categorie Junior en brons bij U21, Martis goud en brons in de categorie senior, Martina haalde goud bij U22, zilver bij senior en brons in de categorie U21 en team senior. Rayndel Michiel was goed voor goud in U21, brons in U21 en team senior. Jezus Costina scoorde brons bij team senior en Eldjenmar Becker haalde brons bij Kadet. Op de foto is de selectie van Curaçao te zien. 

karate


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).