Kunuka Aqua Resort in Willibrordus heeft deze week ‘spantenbier’ gevierd. Onder het genot van drankje en een hapje, werd stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt van fase 3.

Het resort breidt uit met 11 hotelgebouwen met in totaal 99 kamers, een groot kinderbad, een zwembad met glijbaan, uitbreiding van het restaurant, een nieuw receptiegebouw en een robotbar. De uitbreiding wordt uitgevoerd door het constructiebedrijf van de eigenaar van het resort W. Tieleman Caribbean nv. De verwachting is dat de uitbreiding van het resort in december gereed zal zijn, met de opening op 20 december.

kunuku 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).