De deuren van het Spice Girl Pop-up Restaurant waren slechts drie dagen geopend. De lucky few die kaarten hadden weten te bemachtigen, ontvingen pas op de dag zelf bericht waar ze ’s avonds moesten zijn.

Tot die tijd bleef de locatie geheim.En de locatie bleek bijzonder. Het tijdelijke restaurant was opgezet in een kas op een van de plantages van Soltuna. Tussen de paprikaplanten genoten de gasten van een modern-Caribisch diner met verrassende gerechten zoals een amuse van lionfish met schuim van zeepostelein, groene papajasalade met inktvis, soep van bakbanaan en huisgemaakte geitenworst. Vanwege het grote succes is de organisatie alweer op zoek naar een geschikte locatie voor de volgende editie.

popuprestaurant


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).