Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao wordt momenteel op twee digitale billboards in Times Square in New York weergegeven, een populair gebied dat dagelijks door ongeveer 330.000 mensen wordt bezocht, zo meldt de CTB.

square ,,De Curaçao-commercials draaien op de wolkenkrabber '1500 Broadway' en op het gigantische ABC Supersign, een elektronisch beeld op Times Square, dat dagelijkse wordt getoond op ABC's 'Good Morning America'. Dit werd mogelijk gemaakt door een uniek partnerschap tussen CTB en ABC Network. Door het opzetten van een promotiepartnerschap met zo'n televisienetwerk, kan Curaçao bewustmaking creëren op een breed spectrum aan platforms, terwijl een smalle doelgroep wordt behouden”, aldus CTB die eraan toegevoegd dat er naast de reclameborden er ook een tv-campagne is in de lente en tijdens de zomer in New York, Miami en Chicago tijdens shows zoals Eyewitness News, Good Morning America, Live with Kelly. Naast de tv-spots, zal Curaçao ook digitaal worden opgenomen op ABC.com, ABC On Demand Streaming-advertenties, en verschillende andere websites.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).