Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het Team Grootschalig Onderzoek (TGO) dat belast is met het onderzoek naar de moord op vier personen op Berg Altena, roept de hulp in van buurtbewoners om deze zaak op te lossen.


berg altenaZo doet het team een beroep op bewoners en bedrijven in de wijde omgeving met camerabewaking om de beelden beschikbaar te stellen aan de politie. Het gaat hierbij met name om beelden voor en na de schietpartij in de wijde omgeving van het incident. Ook opnames die gemaakt zijn met telefoontoestellen zijn welkom, zo benadrukt het Openbaar Ministerie (OM). ,,Er zijn al beelden ontvangen, maar de politie kan nog meer beelden gebruiken.”
Op zaterdag 18 maart 2017 vond op Berg Altena, ter hoogte van de Alaska Snack, een schietpartij plaats waarbij vier personen om het leven kwamen. Het Korps Politie Curaçao heeft, onder leiding van het OM, het Team Grootschalig Onderzoek Berg Altena in het leven geroepen om de zaak te onderzoeken. ,,Het team werkt hard om de zaak op te lossen, maar heeft de hulp nodig van de bevolking”, aldus het OM.
In het kader van het onderzoek hebben reeds aanhoudingen plaatsgevonden van personen die persoonlijke eigendommen van de slachtoffers hebben gestolen. Het onderzoek naar de telefoons loopt nog. Een aantal getuigen is gehoord maar de politie zoekt nog meer getuigen, met name ooggetuigen van het incident. Daarom vraagt de politie en het OM getuigen of personen die beschikken over informatie over deze zaak, zich te melden via telefoonnummer 917. Eventueel kan deze informatie ook via de anonieme tiplijn 108 worden doorgegeven.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).