Van onze correspondent
Den Haag - De Curaçaose Statendelegatie die deze week aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) in Den Haag deelneemt heeft zich gisteravond gepresenteerd aan de Curaçaose gemeenschap in Nederland.

ipkocurhuis
Gevolmachtigde minister Anthony Begina had daartoe een meet-and-greet georganiseerd op het Curaçaohuis. Een schot in de roos want van de mogelijkheid om ook met pas gekozen Statenleden te kunnen kennismaken werd gretig gebruik gemaakt.
De delegatieleden - met Statenvoorzitter Junior Millerson als laatste - spraken de achterban een voor een toe. De boodschap luidde ‘eenheid in verscheidenheid’: ondanks partijpolitieke verschillen zal de delegatie zich tijdens de Ipko-debatten laten leiden door het belang van de Curaçaose bevolking, zo verzekerden de goedgemutste Statenleden.
Na de toespraken verplaatste het gezelschap zich naar de ‘Hardin Frank Martinus Arion’ achter het Curaçaohuis waar in het avondzonnetje onder het genot van een hapje en een drankje de kennismaking dan wel het weerzien met de delegatieleden een vervolg werd gegeven.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).