Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Dolfijn FM is vanaf nu ook te beluisteren aan boord van de TUI-vliegtuigen van en naar de Nederlands Caribische eilanden.

dolfijnfmtui

Het gaat om een zeven minuten durende podcast met de hits van Curaçao en Dolfijn FM en informatie over de eilanden en aankomende evenementen. Dolfijn legt uit: ,,De Dolfijn FM Inflight Podcast wordt elke week ververst, om actueel te blijven qua muziek en informatie. De lengte van de podcast is zo’n zeven minuten. De uitzending is voor iedereen aan boord te beluisteren. De Dolfijn FM Inflight Podcast staat in de TUI Cloud, die voor alle passagiers aan boord gratis te bereiken is via wifi (airfi) op hun laptop of smartphone.” Manager bij Dolfijn FM Egon Sybrandy vindt het een ‘prachtige uitbreiding’, temeer omdat veel toeristen naar het Nederlandstalige radiostation luisteren en nu al in het vliegtuig met het station kennis kunnen maken.
Rens Dietz van TUI Nederland zegt dat de luistercijfers van TUI Cloud goed zijn.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).