Van een onzer verslaggevers
Willemstad - UTS heeft een nieuw logo en een nieuwe slogan ‘Feel the connection’ gelanceerd. Dat laat het telecombedrijf in een verklaring weten.
utslogoDe slogan benadrukt hoe belangrijk het voor kanten is dat zij dagelijks verbonden zijn met mensen die belangrijk voor hen zijn. Dat kan een familielid, een vriend, vriendin, een zakelijke partner of een bedrijf zijn. UTS biedt de klanten de kans om hun levensdoel te realiseren en in contact te blijven met belangrijke of dierbare personen.
Het bedrijf garandeert de klanten een stabiele internetverbinding. Het bedrijf richt zich op vier belangrijke pijlers: een stabiele internetverbinding, een sublieme beleving van de klant, dienstverlening aan de klant en een voorbeeldige leidende rol van het bedrijf.
UTS heeft vorig jaar uitgebreid marktonderzoek laten doen. Het doel daarvan was om een nieuw actieplan op te stellen waarbij nog meer rekening gehouden wordt met de aspiraties, noden, verwachtingen van de klanten. Uit dat onderzoek is gebleken dat de traditionele grenzen meer en meer vervagen. Veel mensen zijn tegelijkertijd online en offline. Klanten verwachten dat zij continu met hun huis verbonden zijn en willen ook als zij onderweg zijn bereikbaar blijven.
,,De klant staat centraal bij alles wat wij doen, de klanten en de samenleving zijn divers. In een wereld waarin mensen aldoor on(line) zijn, hebben al onze klanten met elkaar gemeen dat zij allemaal een betere kwaliteit van leven willen en een betere samenleving”, aldus directeur Paul de Geus van UTS.
Om hun doelen te bereiken hebben de klanten een betrouwbare en krachtige verbinding nodig om waar dan ook en op welk moment dan ook met anderen in verbinding te staan. UTS biedt voordelige oplossingen die nodig zijn zodat kanten toegang hebben tot informatie en applicaties die hen slimmer, sneller en efficiënter maken. De dienstverlening is een belangrijk element in het geheel. Het bedrijf respecteert de tijd van haar klanten en probeert de problemen zo effectief mogelijk op te lossen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.