Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Walking Dinner, georganiseerd door Rotary Club Willemstad, was vorige week geheel uitverkocht met 350 deelnemers (100 meer dan vorig jaar) die in twaalf restaurants een driegangenmenu voorgeschoteld kregen. walkingDe organisatie wil volgend jaar een aantal van 500 deelnemers bereiken. In verschillende groepen gingen de participanten per diner-gang naar een verschillend restaurant. De start was in het Avila Hotel en het evenement eindigde in Bar 27. Deelnemende restaurants bevonden zich tussen deze locaties, waar de deelnemers lopend naartoe konden. Restaurants die meededen waren Cristal, Déjà Vu, Fishalicious, Ginger, Mundo Bizarro, Scuba Lodge, Saint Tropez, Bar 27, Vita, Blessings, Kome en Avila. Voor de laatste vier restaurants was het de eerste keer.
Benno van Leeuwen, Rotary-fellow en lid van het Walking Dinner legt uit: ,,We zijn het enige Walking Dinner op Curaçao dat zich inzet voor de jeugd en het enige Walking Dinner dat eindigt met een afterparty met live muziek. Het concept werd drie jaar geleden geïntroduceerd door rotary-fellow Rob Kouijzer, die hier al ervaring mee had in Nederland. De Caribische variant bleek een groot succes.” Kouijzer: ,,In drie jaar tijd is ons Walking Dinner in het historische en sfeervolle Pietermaai-district uitgegroeid tot een begrip op Curaçao.”
Fransien van Haaren, rotary-fellow en drijvende kracht achter het Rotary Walking Dinner, kijkt nu al uit naar volgend jaar. ,,We zetten ons als serviceclub heel graag in voor de gemeenschap van Curaçao en vooral voor de jeugd. Volgend jaar doen er vast en zeker nog meer restaurants mee en mikken we, qua deelnemers, op 500 man”, zo stelt zij. De organisatie: ,,Het leuke van Walking Dinner is dat veel deelnemers elkaar in het restaurant waar ze samenkomen leren kennen.”
Met het evenement is een bedrag van 25.000 gulden opgehaald dat ten goede komt aan Bos di Hubentut en de jongerenopleiding Brigada di Seguridat i Formashon.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).