Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Via de sociale media wordt een oproep gedaan om woensdag om 18.00 uur een manifestatie bij te wonen tegen supermarkten die producten over de houdbaarheidsdatum leveren en om de inspecties door het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) te steunen.


goiscoHet protest begint bij Hòfi Biesheuvel en eindigt iets verderop bij Goisco. In de oproep wordt vooral tegen deze groothandel geageerd. ,,Mensen, het wordt tijd dat we ons verenigen in het belang van onze gezondheid en om MEO te steunen. Goisco heeft besloten een rechtszaak aan te spannen omdat het bedrijf niet blij is met de foto’s en filmpjes die in de publiciteit komen over verlopen producten. Wij moeten daar als bevolking een antwoord op geven en Goisco te kennen geven dat wij volledig achter MEO staan”, aldus de oproep. De oproep wordt even verderop persoonlijker: ,,Laten we samen komen en Joel Gois te kennen geven dat wij als Curaçao zijn onzin niet meer accepteren.” De journalist Julius Koko zit ‘als burger en op persoonlijke titel’ achter de organisatie.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).